Dziękuję w imieniu swoim i synka
Różnice informacji MAXI DOT a Bolero - przeglądy
Zwiń
X
-
Różnice informacji MAXI DOT a Bolero - przeglądy
Witam.
Dzisiaj poznawałem moją czarnulę i zainteresowało mnie takie oto zjawisko. Otóż kiedy wciśnie się dłużej przycisk pod zegarami SET to wchodzi się przy zapalonym zapłonie w informacje o przeglądzie. I tam mam napisane że przegląd za 30000 tys lub 7... ileś tam dni. Ale mam też informację że wymiana oleju za 15000 tys lub 356 dni.
Natomiast Bolero pokazuje mi tylko przegląd za 30000 lub 2 lata a tam gdzie jest wymiana oleju jest wykreskowane.
Co o tym myślicie?
-
-
Zamieszczone przez misiek85Natomiast Bolero pokazuje mi tylko przegląd za 30000 lub 2 lata a tam gdzie jest wymiana oleju jest wykreskowane.
Przelicza na podstawie średniej prędkości, osiąganych obrotów, temperatury oleju itp.
Wszystko jest ok w każdym nowym tak jest (i chyba potem po wymianie oleju jak skasują wskazania).
[ Dodano: Sob 14 Cze, 14 00:16 ]
Zamieszczone przez misiek85Otóż kiedy wciśnie się dłużej przycisk pod zegarami SET to wchodzi się przy zapalonym zapłonie w informacje o przeglądzie. I tam mam napisane że przegląd za 30000 tys lub 7... ileś tam dni. Ale mam też informację że wymiana oleju za 15000 tys lub 356 dni.
Komentarz
-
Komentarz